Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdy už konečně bude vlastenectví chápáno v souladu se zdravým rozumem? Co nám budou platné položené životy? Z I.sv. války se mi nevrátil děda, zůstala vdova a sedm sirotků. Čemu to posloužilo? Víc a s fortelem je třeba vynalézat, jen tak se náš stát stane mocným a nebude třeba lidských obětí, životů. Hesla a výzvy vedoucí ke sebezničení vždy vedla k utrpení a škodě národa. Lepším vlastencem je vynálezce, za jehož patent ve světě musí platit nám, státu i jemu. Příklad - do roku 1938 naši vynálezci vyhrávali mezin.patentové spory a svět jim platil. Proč se nevrátit k osvědčeným postupům podle našich předků? Nebo je pohodlnější vést naši novou generaci na jatka, do války? Vlastně ano, je to pohodlnější, nemusí se tolik přemýšlet, vynalézat. Zdravého rozumu je nám třeba, války už nebudou...R^

0 0
možnosti

Ja ? Za Bakalu a Schwarzenberga.

0 0
možnosti

Teď už budeme muset říkat euro-afro-americká kultura!!

0 0
možnosti
Foto

Bože, tohle dát dohromady. To snad dělá to horko anebo zastydlá komunistická víra :-)RvRvRv

2 1
možnosti

Letošní sucho lidstvo výrazně varovalo.;-D Tak to může napsat fakt jen člověk, který nevystrčí paty z domu...

4 1
možnosti
Foto

no je to nesmysl, samozřejmě R^

0 1
možnosti

za boha, rodinu, kamarady ano.

za vasi multikulty evropu, vcetne cr, potraty, euthanasie,, homomanzelstvi,atheimus,  lasku k rusakum apod. ani omylem.

2 0
možnosti
Foto

Za žádný. Ideály jsou jen ideály.

1 1
možnosti

Tak to musím nesouhlasit. Dalo by se vyjmenovat mnoho ideálů, za něž byste byla ochotna položit život. Uvedu aspoň jeden.Například zdraví a štěstí vašich dětí. Nedej Bože, kdyby smrtelně onemocnělo Vaše dítě a jediným způsobem, jak ho zachránit, by byl Váš život (například darování srdce) jak byste se rozhodla? Zkuste si projít více situací a přijdete na to, že jsou věci, lidé, hodnoty a myšlenky, za něž stojí za to obětovat život.

3 1
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 572x
Důchodce. Předmětem mého zájmu jsou především politika a postavení dechové hudby ve společnosti, k čemuž se váže i vydání několika prací z historie obce Ratiškovice. Zde bych se rád zabýval prozatím pouze prvním z mých zájmů.

Seznam rubrik