Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Napsal jste takovou míchaninu, že mi to připomíná nepovedený valašský guláš;-D

0 0
možnosti
VV

Sice ten valašský guláš neznam, ale udivuje mne ze o Evrope pisi lide z Asie nemajici zadne tuseni o Evrope. ;-D

0 0
možnosti

Rv

Co to jsou tradiční evropské hodnoty? Židovskokřesťanská tradice a na ní postavené soužití. Ale soužití postavené na Ježíši Kristu, nikoliv na Jeho interpretaci církvemi.

Zažíváme pohrdání náboženstvími, vystačíme si bez Boha! Opravdu? Člověk je podle neuropatologického teamu Františka Koukolíka naprogramován k sebezničení. Opravdu nepotřebuje kultivaci přinášející spásu společnosti?

Autor jakoby pohrdal Václavem Havlem. Já Václavem Havlem nepohrdám!

Pevná Evropská unie je garancí evropských států v hospodářské, ale i politické, oblasti. V době globalizace je zárukou proti velmocím, proti novému protektorátu Ruska nebo Číny nebo Ameriky. Je mnoho rozvracecích sil od nejrůznějších stran, od komunistů sloužících ruskému impériu, od nejrůznějších politiků rozvracejících naši jednotu, přes nejrůznější zrádné servery až po takovéto názory.

Volíme své zástupce v Evropském parlamentu. Vybírejme uvážlivě ty, kteří usilují o jednotu evropských států a národů, kteří nás budou poctivě chránit proti globálnímu světu. Bez Evropské unie nemáme šanci na svobodné přežití!

3 3
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 572x
Důchodce. Předmětem mého zájmu jsou především politika a postavení dechové hudby ve společnosti, k čemuž se váže i vydání několika prací z historie obce Ratiškovice. Zde bych se rád zabýval prozatím pouze prvním z mých zájmů.

Seznam rubrik